Z čeho se skládají přijímací zkoušky do školy prosecca? Stačí kladně odpovědět na otázku: „Milujete prosecco?“
Usedněte do lavic Školy prosecca a naučte se něco nového o bublinách. První vzorek už se nese a s ním i spousta zajímavostí. Kurz se koná ve VINOdiVINO na Praze 9 a trvá přibližně 2 hodiny (začátek v 18:30 hod.). V jeho rámci ochutnáte 7 vzorků prosecca a odhalíte tajemství techniky sabrage neboli sekání sektů, kterým pak oslníte na každé párty.
A co vše se bude degustovat? Bude to opravdu pestré. Začneme nefiltrovaným proseccem, které se vrací k původním kořenům výroby, ochutnáme nejoblíbenější extra brut i sladké dry prosecco, jako perlička se bude podávat prosecco bez bublin a nealko prosecco. Jasno si uděláte také v tom, co je frizzante, DOC nebo DOCG či Valdobbiadene, a poznáte, jak se prosecco dělí podle zbytkového cukru.
Cena: 1 200 Kč